+381 63 57 23 22 | 011 266 13 57
Radnim danima: 12:00 - 20:00 Vikendom: 12:00 - 20:00

Liza Piščević

­Moja biografija

Liza Piščević

Liza Piščević rođena je 17.08.1990.godine u Beogradu. Godine 2009. upisala je studije psihologije i diplomirala u prvom roku 2013.godine, sa visokim ocenama. Iste godine upisuje master kao student na budžetu i godinu dana kasnije stiče zvanje master psiholog na Filozofskom Fakultetu, na katedri za psihologiju obazovanja. Tokom specijalističkih studija stekla je znanja potrebna za rad u školi i sa kompleksnim problemima u učenju.
Za svoja zalaganja tokom studija proglašena je jednim od dobitnika Republičke stipendije. Govori engleski i španski, usavršavala se u jezičkim školama u zemlji i inostranstvu. Sertifikovani je trener asertivne komunikacije sa diplomama online kurseva Stanford Univerziteta. Pored toga stekla je znanja i iz oblasti neuro-lingvističnog programiranja.
Tokom studija i svoje profesionalne karijere bavila se kako akademskim radom tako i psihologijom ljudskih resursa, organizacijskom i kliničnom psihologijom. Sarađivala je sa velikim kompanijama i agencijama kao što su Gorenje, Executive Group i Američka privredna komora. Bila je angažovana u ljudskim resursima i marketingu. Što se tiče akademskog rada dve godine bila je saradnik u nastavi na Fakultetu za medije i komunikacije.

Poslednjih dve godine zaposlena je u Domu zdravlja Clinicanova kao licencirani psiholog u medicini rada i menadžer ljudskih resursa. Angažovana je kao konsultant psiholog u ordinaciji Tamashi. Saradnik-psiholog je u emisji Polarotor na KCN1 televiziji. Sarađuje sa UNICEF-om, DEAPS-om i UNDP-em na raznim projektima. Bavi se humanitarnim radom čije je temelje stvorila u Svratištu za decu ulice. Redovno piše za nekoliko psiholoških blogova i časopisa. Na jednom od blogova ima aktivnu ulogu u rubrici Pitaj psihologa kojoj se najčešće obraćaju mladi sa raznovrsnim poteškoćama u svakodnevnom životu.

Trenutno radi i na svojoj prvoj zbirci psiholoških tekstova.